ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΌ ΣΏΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΈΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΆ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΑΠΌ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΏΤΕΣ


Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ":


Πώς εντάχθηκε στον Οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και στον αγώνα της απελευθέρωσης του Ανθρώπου

Τι είναι ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και  τι είναι ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;

Πώς και από ποιούς ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ η δικαστική εξουσία και γιατί έτσι είναι πάντα κομματικά εξαρτώμενη; Από ποιον πληρώνεται;

Ποια είναι η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;

Ποιες είναι οι "νομοπαρασκευαστικές επιτροπές";

Για ποιον λόγο το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδος έγινε 11 χρόνια μετά από την ίδρυση του "νεοσύστατου Ελληνικού κράτους" επί Όθωνα; 

Τι σχέση έχει αυτό το Σύνταγμα που ισχύει μέχρι σήμερα, με τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Πώς οι Έλληνες εγκλωβιστήκαμε σε αυτό το Σύνταγμα και χάσαμε της Κυριαρχία μας;

Ποια είναι η διαφορά ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ; 

Τι σημαίνει "Αντιπρόσωπος" βάσει του αστικού κώδικα;

Ποιός είναι ο  αγώνας που κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; 

Για ποιον λόγο κρατάνε στην φυλακή τον ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες πολίτες; 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ



"....Στον αγώνα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ έχω μπει ενεργά το 2015 και όταν έκανα μια έρευνα - κι ας το σημειώσουμε αυτό για το πώς μπορεί να ενεργήσει ο κάθε πολίτης, ερχόμενος σε επαφή με αυτά τα στοιχεία- όντας πληροφορημένος από τις αρχές του 2015, έκανα μια έρευνα δική μου μέσα από το Εθνικό Τυπογραφείο από επίσημα έγγραφα τα οποία έβγαζε στο διαδίκτυο ο Αρτέμης Σώρρας, μέσα από σφραγίδες apostile τα οποία έλεγξα και είναι γνήσια και συμπεριλαμβανομένων τον Παγκόσμιο Ισολογισμό του 2007 ο οποίος απορρέει από την Σύμβαση του Bretton Woods, έκανα έναν φάκελο 1360 σελίδων, έκλεισα ραντεβού στον προιστάμενο εισαγγελέα Σερρών κ. Παπαδόπουλο, με δέχτηκε και ζήτησα νομική γνωμοδότηση, αν αυτά τα έγγραφα είναι γνήσια.



Τρομοκρατήθηκε όταν είδε τα έγγραφα, ήταν φανερή η αντίδραση του, τα πέταξε. Είπε ότι αυτά τα έχουν υπογράψει αυτοι που βλέπω και τι θέλω από αυτόν. Είπα ότι θέλω την νομική του γνωμοδότηση αν η Παγκόσμια Ένωση Εισαγγελέων και Δικαστών που υπογράφει, αν οι υπογραφές τους είναι γνήσιες. Κι αν αυτές είναι γνήσιες, θα πρέπει να δράσει αυτεπαγγέλτως εναντίον του συνόλου των βουλευτών, εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, εναντίον των διευθυντών Δ.Ο.Υ και των διευθυντών τραπεζικών ιδρυμάτων κτλ. 

Και κοιτώντας με με απορία με ρώτησε και ποιος θα το κάνει αυτό;

Φεύγοντας από αυτό το γραφείο, έμεινα μια ώρα περίπου συλλογιζόμενος σε μια πλατεία των Σερρών και ρωτούσα τον εαυτό μου τι πρέπει να κάνω. Γιατί ήρθα σε επαφή με την αλήθεια. Με το πιο άσχημο τρόπο έπεσα επάνω σε ένα τοίχο και είδα ότι καμία σχέση δεν έχει αυτό που ζω με την πραγματικότητα. 

Τότε αποφάσισα να ζητήσω το καταστατικό από έναν Τοπικό Οργανισμό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, τον μελέτησα και αντιλήφθηκα που πρέπει να είμαι και τι πρέπει να κάνω και από τότε είμαι ενεργά στον αγώνα αυτόν για την απελευθέρωση του Έλλην Ανθρώπου.



Ορμώμενος λοιπόν από αυτή την πρώτη μου σύγκρουση με την αλήθεια, γιατί  όταν ζεις μέσα στο ψέμμα, η πρώτη σου επαφή είναι σύγκρουση. Οταν γίνεται σε αυτόν το βαθμό, συγκρούεσαι και εσωτερικά γιατί δεν θέλεις στην αρχή να δεχτείς, εγωιστικά σκεπτόμενος ότι έχεις εξαπατηθεί και μάλιστα, κατά αυτόν τον τρομερό τρόπο. 

Αυτό είναι και το πρόβλημα όλων των Ελλήνων πολιτών που έχουν ενημερωθεί από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ γιατί επιλέγουν το ψέμμα έναντι της αλήθειας. Βαθιά μέσα τους γνωρίζουν ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά έχω καταλήξει τα τελευταία 5 χρόνια μέσα από πάρα πολλές ομιλίες, μια συνεχής τριβή με διαλόγους, ότι τελικά, αυτό που δεν θέλει να κάνει ο Έλληνας είναι να έρθει αντιμέτωπος με την Αλήθεια και να πάρει θέση στο ΔΙΚΑΙΟ. 

Γιατί άλλο πράγμα το ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και άλλο θέμα η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ την οποία την εφαρμόζουν άνθρωποι.

Αυτή την στιγμή, οι ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ των Ανθρώπων διοικούνται με δύο μορφές Δικαίου. Το ένα Δίκαιο είναι όπως το λένε αυτοί, το ΘΕΤΙΚΟ και δικαιότερα για να το αποτυπώσουμε και να το αντιληφθούμε είναι το ΘΕΤΟ ΔΙΚΑΙΟ αυτό που θέτει ο ίδιος ο Άνθρωπος και υπάρχει και το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, το ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, βλέπε Βατέλ  κτλ. 

Όπου αυτό είναι το ΔΙΚΑΙΟ το οποίο γεννιέται ο Άνθρωπος, γιατί δεν χρειάζεται κανένας νομοθέτης να μου πει εμένα ότι είναι άδικο να κλέψω, ότι είναι άδικο να σκοτώσω, ότι είναι άδικο να εξαπατήσω, ότι είναι άδικο να εισβάλλω σε περιουσία άλλου. Αυτά δεν χρειάζεται κανένας να μας τα πει και ο καθένας, από παιδί ακόμα νιώθει ενοχές όταν πράττει που είναι άδικο. Το γνωρίζουμε όλοι από την πρώτη στιγμή που σκεφτόμαστε να το πράξουμε. 

Γιατί εμείς γεννιόμαστε με ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Γιατί άμα γεννιόμασταν με ψέμμα και άδικο, δεν θα γεννιόμασταν. Δεν θα υπήρχαμε! Άρα, η ίδια μας η δημιουργία μας δημιουργεί με δίκαιο και αλήθεια και τέτοια όντα είμαστε. 

Από εκεί και πέρα για να μπορέσει ο κάθε Έλληνας πολίτης να αντιληφθεί ότι το ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα είναι δύο πράγματα τα οποία δεν συνδέονται, αρκεί να δούμε έναν νόμο τον 3434 ΦΕΚ 282/1909 το οποίο όριζει πώς γίνεται η διαδικασία για να γίνει κάποιος Πρόεδρος. Εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν σχολές κτλ. 

Αρκεί να είναι κάποιος δικηγόρος που να έχει διατελέσει 3 έτη στην δικηγορία ενώπιον Πολυμελούς δικαστηρίου, τριμέλούς, πενταμελούς κτλ. και δίνει έναν διαγωνισμό ενώπιον μιας Επιτροπής η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - και θα δούμε πώς βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις- τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών και δύο καθηγητές της νομικής του Εθνικού Πανεπιστημείου.

Αυτή η επιτροπή θα εκλέξει τους Προέδρους, ποιος θα γίνει Πρόεδρος και με μια παρόμοια διαδικασία είναι και οι Πρωτοδίκες κτλ. Θα δούμε όμως ότι και ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα από την εκάστοτε κυβέρνηση έπειτα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δηλαδή το Υπουργικό Συμβούλιο κάνει πρόταση κάποιους από τους Ανωτάτους Δικαστικούς της χώρας για να γίνουν Πρόεδρος και Ανώτατος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Τότε η Σύσταση του Αρείου Πάγου και η σύσταση αυτής της επιτροπής η οποία επιλέγει μετά, υποτίθεται από κάποια διαδικασία εξετάσεων, ποιοι θα είναι οι Πρόεδροι, είναι στην ουσία από διορισμένους ανθρώπους..." 

Όταν εγώ έχω διορισμένο Πρόεδρο και Ανώτατο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και όταν μέσα από αυτή την επιτροπή και με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου και Προεδρικό Διάταγμα, βγαίνει και η σύσταση του Συμβουλίου της Επικρατείας, όταν με τον ίδιον τρόπο βγαίνει και η Ανώτατη Διοίκηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δηλαδή με διορισμό, αντιλαμβάνεστε ότι τα Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας και αυτοί που επιλέγουν τους δικαστές κατ’ουσίαν είναι διορισμένοι, μετά από πρόταση του εκάστοτε του Υπουργικού Συμβουλίου συνθέσεως οποιασδήποτε Βουλής και με Προεδρικό Διάταγμα. 

Δηλαδή προσυπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο εκλέγουν οι Βουλευτές της εκάστοτε σύνθεσης της Βουλής και συνήθως, επειδή έχει την πλειοψηφία, η πρόταση της κυβερνήσεως, του κόμματος που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους.

Οπότε η νέα Βουλή η εκάστοτε, ψηφίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν διορίζει με Προεδρικό Διάταγμα μόνο αυτούς τους Ανωτάτους Δικαστές που είπαμε μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά διορίζει και το Υπουργικό Συμβούλιο. 

Προσέξτε να δείτε ότι ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ. ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

 ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.!!!


Όμως οι βουλευτές είναι στην ουσία αυτοί που απαρτίζουν το ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, το οποίο  κάνει πρόταση στον Πρόεδρο Δημοκρατίας, που τους έχει διορίσει αυτός, για το ποιοι θα είναι οι Ανώτατοι Δικαστές και Εισαγγελείς στην χώρα. 

Κι αυτοί που θα διοριστούν εκεί θα επιλέξουν και το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτό για να καταλάβουμε ότι αυτή είναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ως δικαστικό σώμα. 

Όταν εγώ δεν έχω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ και είναι διορισμένο, αυτοί λένε "πολιτικά", εγώ θα πω "κομματικά", γιατί για να υπάρχει ο όρος “πολιτικός” θα πρέπει να υπάρχει ΠΟΛΙΤΗΣ. 

Και αυτή την στιγμή, αυτός ο αγώνας που κάνουμε ορμώμενοι όλοι από αυτόν τον ίδιον που χάραξε αυτή την γραμμή, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, τον Μέγιστο αυτόν ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, προσπαθούμε όλοι να εμφανίσουμε τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. 

Να γίνουν όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ, ΟΠΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. 

Σήμερα λοιπόν η Δικαιοσύνη όσον αφορά το δικαστικό σώμα, όπως αποδείξαμε είναι εξαρτημένη κομματικά. 

Συνεπώς, σε πολύ υψηλά ζητήματα, δεν μιλάμε για κλήσεις, δεν μιλάμε για φόνους, δεν μιλάμε για ναρκωτικά χρήσεως και όχι για μεγαλεμπορία, βλέπε υπόθεση Μαρινάκη, noor1, όταν έχουμε να κάνουμε με μικροϋποθέσεις είναι όλα μια χαρά. 

Όταν ανεβαίνουμε όμως επίπεδο και δη, να φτάσουμε στο επίπεδο του Αρτέμη Σώρρα βλέπουμε ότι είναι κομματικά παιδιά τα οποία πλέον από 1-1-2017 βρίσκονται στο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ, σύμφωνα με το νόμο 4389/2016 με τον οποίο η ΑΑΔΕ μπορεί να εκδίδει εκτελεστούς τίτλους, δηλαδή δικαστικές αποφάσεις στην ουσία, γιατί μόνο δικαστική απόφαση είναι εκτελεστός τίτλος, από τότε που μπήκαν στο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ είναι πληρωμένοι από μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. 

Άρα, αντιλαμβανόμαστε αμέσως ότι ΔΙΚΑΙΟ μέσα στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν υπάρχει, γιατί το δικαστικό σώμα το οποίο εφαρμόζει τους ΝΟΜΟΥΣ - και θα φτάσουμε στις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές όπου και μόνο ο όρος “παρασκευή νόμων” είναι άκυρος, εκτός φυσιολογίας, εκτός δημιουργίας- οπότε, το δικαστικό σώμα το οποίο φροντίζει για την εκτέλεση των νόμων είναι εξαρτημένο μισθολογικά και κομματικά από ανθρώπους οι οποίοι δρουν κατά το δοκούν και ιδίον όφελος. 

Συνεπώς δικαστικό σώμα δεν υπάρχει.

 "...'Οταν μιλάμε για νομοπαρασκευαστική επιτροπή, μιλάμε κατ’ουσία για μαγαζιά γύρω γύρω από την Βουλή, να πάρουν θέση αν είναι έτσι ή όχι οι νομικοί, για δικηγορικά γραφεία κατά τα οποία παραγγελία παρασκευάζουν νόμους. Χωρίς κανένα Αξιακό Πρωτόκολλο, χωρίς κανένα status Αξιών το οποίο να ορίζει σε ποια πλαίσια θα είναι ο νόμος.

Γιατί, αυτοί λένε το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο υπάρχει, είναι το Σύνταγμα. 

Το Σύνταγμα όμως  με μια μικρή αναδρομή θα αντιληφθούμε όλοι, ότι αυτό το Σύνταγμα το μεταπολιτευτικό δεν έχει τίποτα διαφορετικό με το προ μεταπολίτευσης.

 Δηλαδή, το Σύνταγμα μας είπαν ότι δημιουργήθηκε μετά από μια Συντακτική βουλή, δηλαδή μετά από μια ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. 

Κοιτάξτε όμως ότι το 1844 έχουμε το Σύνταγμα, ναι αλλά πότε έχουμε την δημιουργία του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους; Το 1833. 

11 χρόνια νωρίτερα έχουμε το πρώτο ΦΕΚ του Βασιλείου της Ελλάδος γιατί έχουμε Σύνταγμα, μετά από 11 χρόνια; 

Είναι απλές ερωτήσεις ενός πολίτη ο οποίος ερευνά. 

Η απάντηση που παίρνω από κάποιους τυχάρπαστους δικηγορίσκους της πεντάρας, "δικηγορίσκος" δεν είναι ο νομικός, δικηγορίσκος είναι ο κάθε ένας που εκμεταλλεύεται μια θέση ή ένα πτυχείο που μπορεί να έχει, όντας άνοος, ζώντας μέσα σε άγνοια, απλά θέλει να επιβάλλει την άποψη του με βάση την θέση που κατέχει. Δηλαδή, "δικηγορίσκος" μπορεί να είναι και ένας οικονομολόγος. Δικηγορίσκος μπορεί να είναι κι ένας διευθυντής Δ.Ο.Υ. μπορεί να είναι κι ένας δημόσιος υπάλληλος ή ένας πρύτανης όταν δεν γνωρίζει επί του θέματος.

Όταν ρωτώ “δικηγορίσκους”, οι απαντήσεις είναι: “ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ;” 

Ναι αλλά αυτό το Σύνταγμα που λέτε εσείς, εμένα μου απαγορεύει άγνοια νόμου. Άρα εγώ πρέπει να ερευνώ, να ρωτώ και να γνωρίζω. 

Και ερωτώ: Για ποιον λόγο το 1833 δεν είχα ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και είχα 11 χρόνια μετά;

Αναλύω: 

1833 πρώτο ΦΕΚ, αναλαμβάνει ο 'Οττο, ο δευτερότοκος γιος του Λουδοβίκου της Βαυαρίας “αναλαμβάνω το θρόνο της Βασιλείου της Ελλάδος και να εκπληρώσω τας υποσχέσεις στας μεγάλας μεσίτας δυνάμεις, αγγλία, γαλλία, ρωσία. Δεν ήρθε δηλαδή για την ευημερία των Ελλήνων. Ήρθε γιατί κάτι υποσχέθηκε ο μπαμπάς του στις μεγάλες μεσίτριες δυνάμεις και να δημιούργησε τα κόμματα, φιλογαλλικό, φιλορωσικό, φιλοαγγλικό. 

Άρα, η σύνθεση εξ αρχής της διοίκησης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους δεν έχει να κάνει καθόλου με τους Έλληνες. 

ΦΕΚ 2 ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

Εμείς έχουμε κάνει 1822, 1827 και 1829 3 Εθνοσυνελεύσεις πριν. 

 

Γιατί κάναμε Εθνοσυνέλευση; Διότι ήμασταν Κυρίαρχοι και εμείς ορίζαμε με ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ τους νόμους με τους όποιους θα διέπεται η Πολιτεία μας. 

Φεκ 2 του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Μας βάζει όλους ο Όττο, που ο ίδιος ήταν 16 χρονών μέσω του συμβούλου του που ήταν ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, της γνωστής οικογενείας που είναι οι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος και της Εθνικής Τράπεζας κι όχι μόνο και της Ευρωπαικής κεντρικής τράπεζας κτλ. 

Αυτοί όρισαν αυτά που έλεγε αυτό το παιδί, στην ουσία αυτοί τα έγραφαν, έρχεται και μας ορκίζει ενώπιον των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων, γιατί οι ιερείς κρατούσαν τα δημοτολόγια τότε, δηλαδή ποιοι ήταν οι κάτοικοι στην ενορία τους, γιατί ήταν χωρισμένο σε ενορίες. 

Αυτοί γνώριζαν ποιοι γέννησαν πότε, ποιανού ήταν το παιδί, όπως είναι δηλωμένο, πότε βαπτίστηκε κτλ. Τους έβαλε να ορκιστούν ενώπιον σε αυτούς  πίστη και υπακοή στο όνομα του Όθωνα του βασιλέα, με ποινή θανάτου γινόταν δια αποκεφαλισμού. 


Άρα, δηλώνοντας πίστη και υπακοή εμείς γίναμε υπάκουοι-υπήκοοι και όντας υπήκοοι, μας ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Άρα το ‘Εθνος των ΕΛΛΗΝΩΝ νομικά, οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ. 

ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΠΑΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ παύουμε να είμαστε πάλι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

Άρα, από το 1833 μέχρι το 1844 δεν υπάρχουν κυρίαρχοι στην Ελλάδα και μετά φυσικά. 

Υπήρξαν αυτές οι νομοπαρασκευαστικές επιτροπές οι οποίες 11 χρόνια κεντούσαν ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

Μας είπαν ότι έγινε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Συντακτική βουλή το 1844. Ναι, αλλά από ποιους Κυρίαρχους έγινε; Αφού δεν υπήρχαν Κυρίαρχοι.

Ο υπήκοος, αν θέλεις να γίνεις υπήκοος μιας χώρας, δηλώνεις ότι αποδέχεσαι, ήθη, έθιμα πολιτισμό και τους νόμους της χώρας που θέλεις να γίνεις υπήκοος. Δηλαδή, δηλώνεις ότι θα υπακούεις στο ορισμό της λειτουργίας της πολιτείας που οι Κυρίαρχοι αυτής της πολιτείας έθεσαν. Δηλαδή, οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ όρισαν για τους υπηκόους και για τους ίδιους ένα νομοθετικό πλαίσιο και έβγαλαν και νόμους, πώς θα διοικείται η Πολιτεία. 

Άρα, δεν μπορεί το 1844 οι Έλληνες να έκαναν Σύνταγμα, διότι δεν είχαν την Κυριαρχία τους και αποδεικνύεται στις ημέρες μας ότι αυτό το Σύνταγμα από τότε μέχρι τώρα, λένε ότι άλλαξε και λένε ότι έχουμε Προεδρευμένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν άλλαξε τίποτα. Γιατί από τότε μέχρι τώρα έχουμε βασιλικά διατάγματα που ισχύουν, αυτά τα δύο ΦΕΚ ισχύουν μέχρι και σήμερα και αυτός ο Όρκος έχει περάσει για τους άρρενες στον Όρκο που δίνουμε στον στρατό που ορκιζόμαστε πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα αυτό, αυτών δηλαδή!


Ενώ σήμερα βλέπουμε από το  EDGAR RESULTS, μια παγκόσμια πλατφόρμα όσον αφορά για κρατικές εταιρίες, ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία έχει Βερολίνο και Ν. Υόρκη και το ΑΦΜ της είναι 0000931106. Εφόσον έχω μια ιδιωτική εταιρία και έχω ένα Σύνταγμα και λέγεται το Σύνταγμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, άρα αυτό το Σύνταγμα είναι το καταστατικό μιας ιδιωτικής εταιρείας η οποία δεν έχει αλλάξει ποτέ!!

Όλες οι βουλές που είχαμε δεν είναι Συντακτικές, είναι Αναθεωρητικές. Δηλαδή, κάνουν αναθεώρηση στο Σύνταγμα, δηλαδή βάζουν ή αφαιρούν κάποια άρθρα. 

Άρα, δεν μπορούσε να αλλάξει από βασιλέα και το κάνουν "Προεδρευομένη". Άλλαξαν κάποια κουμπιά στο ίδιο κουστούμι, του άλλαξαν τα πέτα και του έβαλαν κι ένα γαρίφαλο και του είπαν ότι είναι κάτι άλλο. Στην ουσία όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα!!

Το κουστούμι είναι το ίδιο και για να το αντιληφθούν όλοι, όλη η βρωμιά που είναι μέσα στην φόδρα, έχει παραμείνει, δεν έχει φύγει. 

Αυτό που φορούσαν όλοι αυτοί οι λεχρίτες τόσα χρόνια αυτή η βρώμα έχει μείνει πάνω του και τους έχει δώσει το δικαίωμα, γιατί άλλο δικό σου, δίκαιο κι άλλο δικαίωμα. 

Δικαίωμα αποκτάς όταν κάποιος που έχει δικό του, σου παραχωρεί μέρος αυτού. Αυτό είναι το δικαίωμα. Και βλέπουμε σήμερα ότι αυτό το Σύνταγμα είναι το νομοθετικό πλαίσιο.  

Αποδείξαμε όμως ότι αυτό το Σύνταγμα είναι Σύνταγμα υπηκόων Ελλήνων. 

Ο Κυρίαρχος Αυτόχθονας Ιθαγενής δεν μπορεί να είναι υπήκοος μέσα στην ίδια του την πατρίδα. 

Ποιος όρισε το Σύνταγμά του, το νομοθετικό πλαίσιο ώστε αυτός να οριστεί υπήκοος σε αυτό, αν δεν το όρισε αυτός για τον ίδιο;.."

"...Συνεπώς, το νομοθετικό πλαίσιο που έχει οριστεί δεν είναι των ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ. Αυτό έγινε με βία, δια αποκεφαλισμού. 

Άρα, πέσαμε στα γόνατα για να γίνει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι Δίκαιο όπως γεννιόμαστε και Δικαιοσύνη, δεν υφίσταται στην Ελλάδα, γιατί και το Νομοθετικό πλαίσιο είναι απέναντι στην φυσιολογία των ΙΘΑΓΕΝΩΝ;; 

Δεν είναι μαζί μας, δεν είναι δικό μας, δεν το ορίσαμε εμείς. Και φτάνοντας και στους νόμους που παράγονται και δεν δημιουργούνται μέσα σε αυτό το νομοθετικό πλαίσιο είναι απάνθρωποι. 

Όταν εγώ σε φορολογώ, απλά πράγματα, είναι των ημερών. Κάνουμε φορολογικές δηλώσεις. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας με 44.000 καθαρά έσοδα για την χρήση του 2019, γνωρίζετε τι καλείται να πληρώσει;;

Ακούστε λοιπόν γιατί αυτός ο άνθρωπος ξεκίνησε με τζίρο 82.000 και με 82.000 τζίρο, πρέπει να πληρώσει 14.000 ΦΠΑ, πέρα από αυτό πρέπει να πληρώσει μαζί με τα έξοδα του και φτάνει σε ένα καθαρό εισόδημα 44.000. Και φτάνει μέσα από το καθαρό εισόδημα 44.000 πρέπει να πληρώσει 13.850 ευρώ φόρο συν 100% προκαταβολή φόρου για την επόμενη χρήση, δηλαδή άλλα 13.850, δηλαδή 27.000. Δηλαδή από τις 44.000 δίνει άνω του μισού, έχουμε 60% φορολογία αυτή την στιγμή κι αν βάλω ασφαλιστικές εισφορές φτάνω τα 73%. αυτό το νομοθετικό πλαίσιο που ορίστηκε για τον Έλληνα που λειτουργεί εδώ μέσα είναι ανθελληνικό ή δεν είναι; πώς θα δημιουργήσω εγώ όταν από τις 44.000 που μόχθησα και είναι ένα παράδειγμα μέσα από το γραφείο του λογιστή μου που βγήκε ο άνθρωπος και έπιανε το κεφάλι του γιατί είχε ζαλιστεί. Πώς είναι δυνατόν από τα 44.000 που μόχθησα να βγάλω με τον ιδρώτα μου να έρχεσαι εσυ και να μου παίρνεις τις 27.000. 

Κι εγώ ξέρω, για να δείτε το άδικο του νόμου και να δούμε ότι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ο Νομοθέτης όρισε ότι εγώ θα πρέπει να πληρώσω το 100% του φόρου της επόμενης γενιάς. 

Δηλαδή το 100% του φόρου φέτος, θα πρέπει να το προκαταβάλω και την επόμενη μεριά. Ναι, αλλά εγώ μπορεί να πεθάνω, μπορεί να με κόψει ένα αυτοκίνητο στον δρόμο. Γι αυτό λέει πάνω η φορολογική δήλωση ότι μπορείς να κάνεις προσφυγή. 

Σε ποια δικαστήρια όμως; Αφού αποδείξαμε ότι είναι δικά τους. 

Άρα, ο Έλληνας είναι εγκλωβισμένος μέσα σε ένα δικαστικό σύστημα το οποίο υπακούει σε ένα νομοθετικό σύστημα, το οποίο επίσης νομοθετικό σύστημα  υπακούει ένα νομοθετικό πλαίσιο το Σύνταγμα το οποίο έχει οριστεί από ανθέλληνες επιβεβλημένο στους Έλληνες επί ποινή θανάτου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να σκύψουμε πάνω σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα γιατί όλα συνδέονται, όλα είναι ένα, είτε μιλάμε για Δικαιοσύνη, είτε μιλάμε για Οικονομία, που για μένα είναι τα πάντα. 

Η Οικονομία έχει να κάνει βιομηχανία, έχει να κάνει με την γεωργία, έχει να κάνει με τον τουρισμό, έχει να κάνει με τις υποδομές, έχει να κάνει με την υγεία, γιατί αν δεν έχω υγιείς πολίτες δεν μπορώ να έχω οικονομία που ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΥ. 



Κι αυτή την στιγμή ο Έλληνας δεν έχει Οίκο, δεν έχει δικό του ΟΙΚΟ ως ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. Του καπηλεύονται την Εντολή, γιατί μας την ζητούν. 

Ποιοι είναι αυτοί που μας την ζητούν; Αυτοί που γνωρίζουν ότι εμείς μπορούμε να την δώσουμε, γιατί αυτοί έχουν καπηλευτεί τον Έλληνα. Και μας την ζητούν κάθε 4 χρόνια, ή όποτε θα ορίσουν αυτοί, την ζητούν από εμάς τους Κυρίαρχους και μετά λένε ότι έγινε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ! 

Σύμφωνα με τον αστικό κώδικα, ο "Αντιπρόσωπος" λέει λειτουργεί υπέρ και κατά του προσώπου. ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

 'Αρα ποιοι είναι το δίκαιο; ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ λέει: "Ο αντιπρόσωπος λειτουργεί υπέρ και κατά του προσώπου". 

Πώς γίνεται ο αντιπρόσωπος μου να λειτουργεί κατά εμού; Ναι, αλλά το λέει το αστικό δίκαιο. Ποιο δίκαιο; αυτό που δεν υπάρχει; που είναι απέναντι στον Έλληνα. Άρα, μου πήραν τον ΟΙΚΟ ΜΟΥ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ!

Μας μιλούν για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άνθρωποι ξεγάνωτοι τενεκέδες οι οποίοι δεν ξέρουν που πάνε τα 4! Όταν εγώ χρωστάω το 185% του ετήσιου τζίρου μου, δεν μπορώ να ξεχρεώσω κύριοι οικονομολόγοι. Ακόμα  και οι δικοί σας αυτά λένε! Ότι δεν μπορείς! 

Αυτό το χρέος είναι επωνείδιστο και δεν μπορεί να ξεχρεωθεί. Γιατί κάθε ένα ευρώ τόκο που πληρώνεις, δημιουργείται 1,5 ευρώ τοκοχρεωλύσιο. Έχω πληρώσω 586 δις. τοκοχρεωλύσια τα 10 χρόνια που είμαι επιτήρηση και βρέθηκα να χρωστάω περισσότερα από όταν μπήκα.

 Και μου είπαν ότι βγήκα και θα παίξουμε την κολοκυθιά. 

Αυτό που βιώνουμε είναι ανελέητο κρυφτό. Ποιοι είναι αυτοί που φυλάνε και ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται;; Αυτοί που φυλάνε και αυτοί που κρύβονται είμαστε εμείς. 

Ο Έλληνας Πολίτης δίνει την εντολή, ο Έλληνας κρύβεται μετά για να μην έρθει σε επαφή με την αλήθεια, ο οποίος ο ίδιος δημιούργησε γιατί ποτέ δεν του την διδάξανε. 

Υπουργείο Παιδείας, επαίσχυντο, διορισμένοι άνθρωποι με τον ίδιον τρόπο με τον οποίο είπαμε πριν. Διορισμένοι άνθρωποι και δεν μάθαμε ποτέ τίποτα. Εγώ διδάχτηκα Διεθνές Εμπόριο 2 για μάθημα πτυχείου, ότι η Αμερική λέει μπορεί να κόβει όσο δολάριο θέλει, γιατί στηρίζεται σε μια πολύ βαριά βιομηχανία. Μάθημα “Διεθνές Εμπόριο 2”. 



Διαβάζω “Σύμβαση Bretton Woods, ΦΕΚ 315, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1934. 

ΠΟΙΟΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ; Η FEDERAL RESERVE BANK ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. 

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΟΥ.

Άρα, η Federal Reserve bank κόβει όσο δολάριο θέλει κι όχι η Αμερική, γιατί είναι εγγυημένο από το 50% του χρυσού μου κι όλων των χωρών που μπήκαν μέσα. Μιλάει για χιλιάδες μετρικούς τόνους χρυσό και για όλους αυτούς που λένε ότι έχει φύγει η ισοτιμία χρυσού να μας πουν, πού πήγε όλος αυτός ο χρυσός που ήταν εκεί. Γιατί αυτό που δεν εξαφανίζεται, είναι ο χρυσός. 

Αυτό που εξαφανίζεται είναι οι φούσκες που δημιουργούν αυτοί. 

"...Τα δήθεν τα χρήματα που κυκλοφορούν στην αγορά που είναι ομόλογα χρέους, ομολογούμε όλοι ότι χρωστάμε. Σε ποιον χρωστάμε; 

7,5 δις άνθρωποι σε αυτον τον πλανήτη δημιουργούν καθημερινά τεράστιες ποσότητες ενέργειας από την εργασία τους, από την δουλειά τους και αυτές οι τεράστιες ποσότητες ενέργειας συσσωρεύονται σε συγκεκριμένα σημεία. Κι αφού όλοι εμείς εργαζόμαστε και εκλύουμε αυτές τις τεράστιες ποσότητες ενέργειας πώς είναι δυνατόν να χρωστάμε όλοι; 

Ποιος είναι αυτός που μας υφάρπαξε τον πλούτο; Ποιος είναι αυτός που μας υφάρπαξε την ενέργεια; ποιος είναι αυτός που μας υφάρπαξε την αφθονία μας και φθονούμε ο ένας τον άλλον; 

Εσύ έχεις μερσεντές και εγώ έχω lada. Ποιος είναι αυτός που με έβαλε εμένα απέναντι στον συνέλληνα μου, στον αδελφό μου; 

Εγώ ο ίδιος γιατί δεν ήλεγξα ποτέ αυτό που λένε “Πολιτεία”. 

Την εμπιστεύτηκα, γιατί μόνο με πίστη κυβερνάται ο πλανήτης σήμερα. 

"Εμπιστοσύνη", "πίστη" με αυτές τις λέξεις  μας γέμισαν! Με ελπίδα! Και έχασα την γνώση. Δεν γνωρίζω! Δεν θέλω να γνωρίζω. Θέλω να πιστεύω. Έμαθα να με κτυπούν στην πλάτη φιλικά και να μου λένε: “Μην στεναχωριέσαι. Εγώ θα τελειώσω την δουλειά σου, ψήφισε με!” 

Όχι! Εγώ θα την τελειώσω την δουλειά μου κύριοι! Εγώ ο Έλληνας πολίτης θα την τελειώσω την “δουλειά” μου, γιατί είναι δικιά μου δουλειά, δεν είναι δικιά σας δουλειά! 

Εγώ θέλω να έχω ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ και όχι αντιπροσωπεία. Αλλά για να έχω Εθνική εκπροσώπηση προύποθέτει ότι πρέπει να έχω Έλληνες πολίτες ενεργούς. Πολίτες, αυτού του Έθνους! 

Πολίτες του ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Για να υπάρξει αυτό, θα πρέπει να συνταχτούμε όλοι στην μοναδική ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. 

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.

Ανοίξτε και διαβάστε αδέλφια μου να αντιληφθείτε τι ακριβώς σημαίνει, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, η Συνέλευση των Ελλήνων, η ΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. 

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, “ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ”. ΚΙ όταν λέει “να πάρω την Βουλή”, εννοεί ως ΕΘΝΟΣ. 

Δεν εννοεί ο ίδιος. 

Εννοεί ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! 

Γιατί όταν ο Έλληνας πάνω αυτό το δάκτυλο θα τους το δώσει να το φάνε, να μου επιτραπεί η έκφραση. 

Ο θυμός είναι το πιο υγιές αίσθημα που μπορεί να αισθανθεί ένας άνθρωπος όταν έρθει σε επαφή ένας άνθρωπος με αυτό το παράλογο νομοθετικό πλαίσιο, με αυτο το παράλογο νομοθετικό σύστημα, με αυτό το παράλογο δικαστικό σύστημα που έχει δικάσει στην περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα την διασπορά ψευδών ειδήσεων 7 φορές. Δεν υπάρχει εγχώρια ή παγκόσμια θετή νομοθεσία, δεν μιλάμε για το φυσικό δίκαιο, που την έθεσαν αυτοί οι ίδιοι, ακόμα και αυτοί οι ίδιοι δεν έχουν θέσει νομοθεσία η οποία να προβλέπει ότι αν δικαστείς μια φορά για κάτι που κατηγορήθηκες και αθωωθείς τελεσιδίκως 

Δεν μπορείς να ξαναδικαστείς, εκτός αν το θελήσεις ο ίδιος και φέρεις άλλα καινούργια στοιχεία. Δηλαδή, δεν μπορείς να δικαστείς για δεύτερη φορά κι εδώ στην περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!

Ναι, αλλά ο Αρτέμης Σώρρας έχει πει πάρα πολλά! Η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχει να κάνει με ό,τι πράξω κι ό,τι πω. 



Άρα, πρόταση για εξαγορά του ΤΧΣ 100 δις, άλλωστε το ορίζει και η τελευταία δικαστική απόφαση, αθώος για την συγκεκριμένη περίοδο Μαίου-Ιουνίου του 2015, αθώος λέει, άρα διασπορά ψευδών ειδήσεων, αθώος, δηλαδή 100 δις υπαρκτά. Πρόταση χρηματοδότησης 600 δις, αθώος και εκεί. Μετοχές της Ανατολής; Αθώος και εκεί. Παγκόσμια Ταμεία 115 τρις, αθώος και εκεί. Ναι, αλλά μίλησε και για τους βουλευτές και για τους αρχηγούς κομμάτων τι έχει κάνει ο καθένας!!! 

Αθώος και γι αυτά. Κανείς δεν το κατηγόρησε. Αθώος σε όλα!

Τότε γιατί τον έχετε φυλακή; Γιατί απεδείχθη με βάση της αποδεικτικής διεργασίας σε αυτή την εκπομπή ότι αυτό το νομοθετικό πλαίσιο που του λες Σύνταγμα και αυτή η νομοθετική εξουσία που την λες Βουλή, το δικαστικό σώμα και η οικονομία της χώρας, ΑΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. 

ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ: “Κοίταξε τους στα μάτια! Κοίταξε τους! Δεν είναι τίποτα! Εσείς είσαστε τα πάντα κι αυτοί δεν είναι τίποτα! 

Τους δίνεις την Εντολή! Γιατί δεν θέλεις να έχεις πίσω την ζωή σου; Γιατί δεν θέλεις να έχεις την αφθονία σου; Ορίστε! Με αθώωσαν 7 φορές για όλα αυτά! Υπάρχουν! “Και γιατί σε κρατάνε μέσα;” ρωτάνε κάποιοι ειρωνικά! 

Γιατί αν είναι έξω, είναι όπλο σε όλους αυτούς! Αλλά δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο ίδιος φρόντισε να μην ξανασυμβεί το ίδιο λάθος που έχει συμβεί τόσες φορές στο παρελθόν που το παρελθόν είναι το τότε παρόν και εμείς ζούμε το παρόν του παρόντος και μέσα στο παρόν του παρόντος, θα ορίσουμε το αυριανό παρόν, το μέλλον δηλαδή των παιδιών μας και των επόμενων γενεών, θα το ορίσουμε εμείς στο παρόν μας, γιατί πράττουμε. 

Και θα πράξουν όλοι οι Έλληνες θέλοντας και μη.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ. 

ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΟΡΙΣΕ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

Δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί ότι ο μέγιστος ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ έχει φροντίσει πριν να δημιουργήσει όλη αυτή την στρατηγική δομή ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ τα οποία είναι εκπαιδευτήρια-σχολεία, τοπικής αυτοδιοίκησης! 

Δημιουργούν ενεργούς πολίτες, οι οποίοι ρωτούν, ενεργούν, μαθαίνουν επί παντός επιστητού. Δημιούργησε άλλους σαν τον ίδιο, και μέσα από αυτές τις συχνότητες τώρα που μιλάμε, ακούγεται πάλι ο ίδιος κι όποιος Έλλην Άνθρωπος μιλάει με Αρετή ανιδιοτέλεια και ανδρεία, πάλι ο ίδιος μιλάει και δεν μπορούν να γλύτωσουν από αυτό.

 Γι αυτό έλεγε ο Δουκάκης ο Πρόεδρος των φοροτεχνικών “Μα, τον φοβούνται στο Υπουργείο Οικονομικών τον Αρτέμη Σώρρα” το ακούσαμε στο Εψιλον. “Τον φοβούνται, συσκέψεις επί συσκέψεων πώς θα τον αντιμετωπίσουν! Τον τρέμουν!"




Γι αυτό τον έχουν φυλακή σε αυτό το δικαστικό, νομοθετικό και νομιμοφανές σύστημα της χώρας μας το οποίο το μόνο που κάνει είναι να δρα ανθελληνικά. Άρα, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες, όσοι ακούνε αυτή την στιγμή κι όσοι ακούσουν στο μέλλον θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ;; ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΠΕΙΝΑ; Η ΛΕΙΨΔΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ; ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. 

Άρα, θα πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με την αλήθεια γιατί όλοι την αντιλαμβανόμαστε και να πάρουμε θέση και να πάψτε να φοβάστε: “τι θα πει ο γείτονας, τι θα πει ο πρόεδρος..” Ο Πρόεδρος μπορεί να ζει εις βάρος σου! Ο Δήμαρχος μπορεί να ζει εις βάρος σου! Ο Αντιδήμαρχος, ο διευθυντής της Δ.Ο.Υ, ο διευθυντής της τράπεζας! Ναι, μην νομίζεις επειδή είναι ξάδερφος σου! Μπορεί να ζει εις βάρος σου.

Ήρθε η ώρα να τους αντιμετωπίσεις. Ο μόνος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις όλους αυτούς είναι να πάρεις γνώση. Να θωρακιστείς και να οπλιστείς τόσο δυνατά, όπου δεν θα σε διαπερνά κανένα χάραγμα. Είτε λέγεται φόβος, είτε λέγεται έπαρση, είτε λέγεται μικροπρέπεια, είτε λέγεται ταπεινότητα και όλα αυτά τα άθλια, σαχλά πράγματα.

Να σηκωθείς πάνω όπως ήσουν πάντα αδελφέ μου, να τιμήσεις το γένος, γιατί το γένος το δικό μου, είναι το γένος του Λεωνίδα. Είναι το γένους του Αλέξανδρου του Μέγα, του Φίλιππου, αυτοί είναι το γένος μου, που δίδαξαν σε όλον τον πλανήτη γη, τα πρωτόκολλα λειτουργίας αυτού του πλανήτη που είναι τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΑ ΠΑΝΤΟΥ! 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΣΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ. 

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΣ, ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΖΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΟΡΘΙΟΣ. 

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ. ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.

 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΜΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ; ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. 


Κατέβασε ολοκληρο το κείμενο 


"...‘Οταν εγω θέλω να φτιάξω αύριο μια κοινωνία ασφαλή με δίκαιο για όλα τα παιδιά και τα παιδιά τα δικά μου, θα ζήσουν μέσα σε αυτή την κοινωνία, μέσα σε αυτή την Πολιτεία, μέσα σε αυτούς τους νόμους, με αυτό το νομοθετικό πλαίσιο που θα οριστεί με το Δίκαιο, μέσα από ένα Αξιακό Πρωτόκολλο που έφερε ο Αρτέμης Σώρρας και όρισε ποια είναι η λογική, ποια είναι η αρετή που είναι η εμφάνιση της γνωσιακής υπεροχής και σε κάθε επίπεδο στάδιο της ζωής και του βίου με ανιδιοτέλεια όμως, όχι για ίδιον όφελος.

 Θα τιμωρήσεις όλους τους εχθρούς με την γνώση για όλους. Άρα, όταν βλέπω μόνο τα δικά μου τα παιδιά πώς θα ζουν καλύτερα, αυτό που παράγω είναι άδικο, όχι μόνο για τα άλλα παιδιά, αλλά και για τα δικά μου, γιατί κάποια στιγμή εγώ δεν θα είμαι εκεί. 

Θα μείνουν μόνα τους και θα απολαύσουν  αυτό το δημιούργημα ή παράγωγο που τους άφησα εγώ. Μια άδικη Πολιτεία. 

Αν άδικη πολιτεία θέλουμε όλοι για τις αυριανές γενιές τότε να συνεχίσουμε να κοιμόμαστε αυτόν τον ύπνο της λήθης. Αν όχι, να σηκωθούμε από αυτόν τον συνειδησιακό θάνατο και να πολεμήσουμε αδέλφια. 

Η μεγαλύτερη χαρά αυτή την στιγμή είναι να συμμετέχεις σε αυτόν τον τεράστιο πόλεμο. 

ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

Για όσους καταλαβαίνουν και για όσους δεν αντιλαμβανόνται, ελάτε σε έναν οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει, για ποιον λόγο πολεμούμε. 

Για ποιον λόγο πολεμάνε τον Αρτέμη Σώρρα και τι πρέπει να σπάσουμε και να ενώσουμε την δικαιοσύνη και το δίκαιο και να μην καθόμαστε άπραγοι όντας θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου. 

Σε οποιονδήποτε τοπικό οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, μπορούν να βρουν έναν Έλληνα που μπορεί να τους δείξει με τα μάτια της νόησης του την αλήθεια. Άρα, σε οποιονδήποτε οργανισμό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και να μπούνε, θα δουν την πραγματικότητα.

Όσο για εμένα το τηλέφωνο μου είναι 6977609999 είμαι γραμμένος στον τοπικό οργανισμό ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕΡΡΩΝ, διορισμένος διευθυντής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου το τηλέφωνο είναι 2310443883 μπορούν να έρθουν σε επαφή οποιαδήποτε ώρα του 24 ώρου να ρωτήσουν ο,τιδήποτε και να πολεμήσουν. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι ότι ζητούμε “πολεμιστές”!

Η πατρίδα μας καλεί για άλλη μια φορά. Θα γυρίσουμε την πλάτη; Ξέρετε πώς λέγονται αυτοί; Λιποτάκτες! Κι ο ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ. 

Καλώ όλους τους Έλληνες αδελφούς μου, να σηκωθούν επάνω! Να δείξουν σε όλους ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι εδώ. Αυτοί αυτόν φοβούνται, να το γνωρίζουν όλοι! 

Αποδείχθηκε πώς θα έθαψαν τον Έλληνα πριν γίνει αυτό το Σύνταγμα της Ελλάδος, και το έκαναν υπήκοο μέσα στην χώρα του. 

Είναι διεθνής πρωτοτυπία. Σε όποιο κράτος και να δείτε, ο ιθαγενής δεν είναι υπήκοος στην χώρα του. 

Μόνο εδώ στην Ελλάδα επειδή κρατάμε τα δικαιώματα όλου του πλανήτη, όπως είπα πριν έχουμε ορίσει τα Πρωτόκολλα αυτού του πλανήτη κι αυτό είναι Πνευματικό δικαίωμα, είναι δικό μου και έχω δώσει δικαίωμα σε όλους, αλλά όχι να μου στερήσουν το δικό μου. Όλοι οι άνθρωποι ζουν επί ίσοις όροις, κανείς δεν ζει εις βάρος του αυτόχθονα. 

Αυτό είναι το σύνθημα και θα πρέπει να εφαρμοστεί. 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...."


Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΗΓΗ  https://theanw600.blogspot.com


================================================================


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΙΔΝΕΥ
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 


Post a Comment

0 Comments